Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Ledarskap i idéburna organisationer

Ledarskap i idéburna organisationer som gavs ut av Liber i oktober 2010 (och som 2013 kom  i en fjärde tilltryckning) är en utmanande bok. Den är en både teoretisk och praktisk bok för alla som arbetar i idéburna organisationer eller som är intresserade av att skapa engagemang kring en bärande idé. Boken,  som är skriven av Sven Nygren,  sammanfattar användbara teoretiska modeller och lång praktisk erfarenhet. En röd tråd i boken är tesen att många organisationer idag mera präglas av ordning än av rörelse.  För att inte fastna i sina trygga hörn måste varje organisation som vill betyda något för människor hållas i kontinuerlig rörelse. Boken handlar därför mycket om hur man kan arbeta med strategier för förändring. Hur organisationens båda hjärnhalvor måste vara aktiva. Se innehållsförteckning hos Bokus. Boken är också utgiven som talbok.

Kommentrarer är stängd.