Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Ledarskap i innovativa miljöer

Boken Uppdrag ledare –Om konsten att bli en bättre centrumföreståndare har Vinnova gjort tillgänglig att läsa/skriva ut som pdf. Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet och ska öka konkurrenskraften hos forskare och företag. Boken är ett resultat av det ledarutvecklingsprogram som Vinnova bjöd in till 2008. Programmet sträckte sig över 1,5 år och deltagarna träffades under denna tidsperiod för gemensam reflektion och ömsesidigt erfarenhetsutbyte kring olika teman under sex seminarier om vardera två dagar. Jag hade förmånen att medverka i programmet och vill gärna dela med mig av teori och reflektion som jag är säker på är till nytta även utanför forskningsmiljöerna. Boken innehåller erfarenheter och reflektioner från ledare av framgångsrika forsknings- och innovationsmiljöer,vilket ger teorierna en praktisk inramning av ”kött och blod”.

Kommentrarer är stängd.